Project Description

Acryl- / Gelnagels

BOEK DEZE BEHANDELING

Acryl- & Gelnagels

BOEK DEZE BEHANDELING

Acryl- & Gelnagels

Als vrouw zijn verzorgde handen en nagels een must. Prachtige nagellak of kunstnagels dragen hier zeker toe bij. Wanneer je ervoor kiest om kunstnagels te zetten, heb je twee mogelijkheden. Je kan kiezen voor gelnagels of acrylnagels.

Als je gelnagels laat plaatsen, worden je nagels eerst schoongemaakt. Vervolgens worden ze vetvrij gemaakt zodat de gel goed kan hechten. Als je een verlenging koos, heb je keuze tussen tips en verwijderbare sjablonen waarop rechtstreeks gebouwd wordt. Als je voor tips kiest, worden deze op je nagels gekleefd en bijgevijld. Nadien wordt de gel in verschillende lagen op de nagel aangebracht. Kies je voor sjablonen, dan maakt de nagelstyliste gebruik van een nagelsjabloon. Deze verlenging vormt zichzelf naar de natuurlijke vorm van je nagel en creëert het gevoel van een natuurlijke verlenging.

  • Gelnagels zijn zacht, buigzaam en flexibel. Hierdoor breken ze minder snel

  • Diverse mogelijkheden op het vlak van kleur en nail-art

  • Gelnagels zien er natuurlijker uit dan acrylnagels

  • Ze hebben een glanzend oppervlak

Ook acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. De acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof dat samenhecht tot een kneedbaar bolletje.

Vooraleer een nagelstyliste acrylnagels zet, worden je handen gedesinfecteerd, je nagelriemen teruggeduwd en je nagel lichtjes gevijld. Vervolgens heb je de keuze tussen een tip of een verwijderbaar sjabloon als verlenging voor je nagel. Als ze de verlenging heeft aangebracht, gaat de nagelstyliste aan de slag met de acryl. Die wordt netjes in de juiste vorm geboetseerd. Door blootstelling aan de buitenlucht hardt de acryl uit. Als de acryl voldoende droog is, worden je nagels gevijld en gepolijst.

  • Acrylnagels zijn enorm stevig
  • Doordat acrylnagels hard zijn, zijn ze minder kwetsbaar. Hierdoor kunnen ze een lange tijd gedragen worden

“Life is not perfect, But Your Nails can be..”.

Mariët van Gaal • Nagelstyliste

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

BOEK NU